catel pe covor

Animăluțele de companie ne oferă o stare de bine, relaxare și bucurie atunci când le avem în propriul cămin. Pentru a avea în permantență casa curată, câinii și pisicile necesită o îngrijire specială în perioada lor de năpârlire. Pe lângă starea de bine pe care aceste patrupede ne-o oferă, ele aduc murdărie, mirosuri neplăcute, pete de lăbuțe pe covor, alergeni. Un alt aspect cu care se confruntă posesorii animalelor de companie este părul pe care acestea îl lasă pe diferite suprafețe. Așadar, atenția noastră se duce spre alimentația lor, un periaj periodic, tunsul blănitei în funcție de anotimp.

Pentru a păstra un mediu sănătos și o casă curată pentru toți membrii acesteia, există o serie de sfaturi utile oferite de la prietenii nostri ce ne întâmpină cu servicii de spălătorie covoare Iași pentru îndepărtarea părului de animale de pe suprafața covoarelor:

1. Pentru eliminarea mirosurilor neplăcute, este foarte important să fie spălate periodic jucăriile și curățat locul în care animăluțele dorm. Jucăriile pot fi spălate în mașina de spălat haine, preferabil să fie folosit un detergent special pentru ele, ori pur și simplu clătite sub un jet de apă.
2. Animalele de companie iubesc joaca în aer liber, iar lăbuțele lor pot aduce suficientă murdărie și microbi de afară. Așadar, igienizează-l în prelabil la intrarea în casă.
3. Foarte important este și alimentația pet-ului, apelează la hrană bogată în vitamine și nutrienți. Acest lucru se va refelecta în sănătatea lor și a blăniței.
Dincolo de aceste aspecte, pot exista și diferite accidente mai puțin plăcute. Petele de noroi de pe lăbuțele animalului de companie, părul în exces de pe covoare sau mirosuri neplăcute din cauza faptului că acesta nu a fost scos afară la timp. În aceste situații trebuie să acționați cât mai repede posibil!
Pisicile și cățeii adoră să se așeze pe covor, în același timp pot lăsa fire de păr ce pot fi îndepărtate cu ajutorul unei perii sau printr-o aspirare intensă a covorului. În cazul în care covorul este pătat, folosește un burete și produse pe bază de enzime pentru îndepărtarea mirosului neplăcut.

Pentru o reîmprospătare a covoarelor tale apelează la specialiști! Spălătoriile autorizate pentru igienizarea și curățarea covoarelor, dețin aparatură de ultimă generație cu preluare/predare  de acasă ori la birou. Covorul tău este desprăfuit în profunzime și aspirat corespunzător fiecărui tip de țesătură. Detergenții și tratamentele speciale ajută la îndepărtarea petelor, chiar și a celor mai vechi, oferind un aspect plăcut. Un alt lucru important, de care trebuie ținut cont este modul în care sunt spălate. O centrifugă profesională păstrează marginele în bune condiții și oferă o uscare rapidă a produselor, iar camera de depozitare pentru uscare are temperatură optimă și cu ventilare adecvată. Astfel, covoarele se vor usca în câteva ore, fără a fi condiționate de vremea de afară!

Firmele specializate din Iași pentru curățarea covoarelor, dispun de platforme speciale, unde poți calcula valoarea pe care trebuie să o oferi unui astfel de serviciu. Covoarele sunt printre cele mai importante filtre de aer dintr-o casă și de aceea este foarte importantă atenția pe care o acordăm igienizării, dezinfectării și păstrarea ca noi pentru mai mult timp.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *