Cu toţii vrem să alegem cel mai frumos covor, dar şi pe cel mai bun. Dacă aveţi o pisică sau alt animal trebuie, înainte de a alege covorul să vă gândiţi că odată cu alegerea vă revine şi o mare responsabilitate. Vorbim despre faptul că, cu cât e mai frumos şi confortabil e covorul cu atât de mult pisica dumneavoastră este mai atrasă de el.

 

 

Partea mai puţin plăcută este aceea că animalul dumneavoastră poate lăsa cantităţi considerabile de păr pe covorul dumneavoastră. Pe lângă partea estetică care are de suferit vorbim şi despre riscul asupra sănătăţii ce reprezintă părul de pisică pe covor. În rândurile care urmează, Super Top Spălătorie de Covoare Iași vă dau câteva sfaturi bune pentru a evita orice situaţie neplăcută.

 

 

Pisica dumneavoastră se poate îndrăgosti de covorul dumneavoastră

 

Este bine să avem animele de casă, conform multor studii, animalele că, de exemplu pisica, vă poate scăpa de stresul cotidian. Unii psihologi consideră că simpla ei prezentă şi torsul pisicii poate trata stări precum stresul, insomnia sau anxietatea. Specialiştii numesc acest tip de tratament felinoterapie.

 

În Franţa, medicul veterinar, Jean-Yves Gauchet, a introdus în terapiile lui aşa spusa terapie a torsului: „Când organismul luptă împotriva unor situaţii delicate, cum ar fi stresul, torsul pisicii emite vibraţii sonore liniştitoare şi binefăcătoare, cam ca muzica”, spune medicul veterinar

 

 

Totuşi, părul lăsat de pisica sau orice animal cu blana poate avea efecte nu tocmai plăcute pentru sănătatea dumneavoastră sau a copiilor dumneavoastră.

 

 

Din aceste considerente este bine ca să spălăm constant covorul pe care îl avem în casă.

 

Cum putem curăţa covoarele de părul de pisică

 

Fie că vorbim despre un covor cu material de lână sau un covor de un alt material, soluţiile de curăţat trebuiesc alese cu grijă. Putem folosi perii speciale, sau îi putem lăsa pe specialişti să se ocupe de această problemă.

 

Un exemplu de specialişti sunt cei de la Spălătoria Royal de Covoare Iași. Firma cu o activitate vastă în domeniu va asigura de cel mai bun tratament pentru covorul dumneavoastră. La Royal tratam orice covora ca şi cum ar fi al nostru.

 

Folosim cele mai bune tratamente pentru obiectul dumneavoastră şi folosim mai mulţi paşi pentru a face asta.

 

Procesul prin care noi îţi dăm produsul finit are mai mulţi paşi.

 

  1. Desprăfuire – Eliminăm, cu grijă, orice urmă de praf de pe covorul dumneavoastră

 

  1. Spălare – Folosim cele mai bune soluţii pentru că al dumneavoastră covor să recapete strălucirea de altă dată

 

  1. Centrifugare În urma spălării, covorul este stors în centrifuga ce realizează scoaterea apei în proporție de 95%,

 

  1. Uscare Se face în cameră special amenajată cu aer cald

 

  1. Periere Perierea se realizează cu o perie automată ce lasă covorul cu aspect de nou.

 

  1. Parfumare pentru a fi cu adevărat curat, covorul trebuie să miroasă bine. 🙂

 

Te-am făcut curios? Intră pe curatatoriecovoareiasi.ro şi află mai multe detalii! Vei afla că suntem cei mai tari în domeniu şi că pisica ta se va bucura din nou de calitatea superioară a covorului tău! În altă ordine de idei, nu ne crede! Cifrele noastre dovedesc că suntem ceea ce spunem!

 

Miaulțumim!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
One thought on “Mare atenţie la ce covor alegi! Pisica ta s-ar putea îndrăgosti iremediabil de el”
  1. Foarte profesioniști cei de la super top iași. De fiecare dată fac programare cu ridicare la domiciliu și mi se ridică în aceeași zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *