Creditul de nevoi personale sau creditul personal constă într-un împrumut bancar destinat persoanelor fizice pentru satisfacerea unor dorințe. Persoana când vrea să ia acest credit nu trebuie să declare pentru ce anume are nevoie în urma acestui împrumut şi nici să plătească vreo sumă în avans. Creditul de nevoi personale cu ipotecă are o garanție reală în favoarea băncii deoarece, se obține o sumă mare de bani şi perioadă mare de rambursare a creditului. Acest credit nu trebuie justificat decât până la o anumită valoare a creditului.

Acest tip de credit este folosit în principal de persoanele cu venituri mici. Dobânda variază în funcție de venitul persoanei şi de rezultatul obținut la cererea de scorare. Pentru ca persoana să se poată califica trebuie să obțină un scor mai mic sau egal cu 167. Aplicațiile cu punctajul 167 au un scor notat cu 3 fiind, un scor mic. Cel mai bun punctaj fiind 1.

Alpha Bank-Bankpost oferă un credit de nevoi personale numit şi Alpha Rapid. Acest credit poate fi în lei sau în euro. La PatriaBank împrumutul de nevoi personale are valoarea de 110.000 lei maxim şi minim 7.000 lei. Acest credit se poate returna între 12 şi 60 de luni şi nu are garanție ipotecară şi nu trebuie adusă vreo declarație de venit. Suma creditului poate fi obținuța de doi debitori şi refinanțarea împrumutului presupune un nou credit de nevoi personale.

La Banca Transilvania creditul de nevoi personale poate ajunge maxim la 100.000 lei. Pentru orice persoană care vrea să obțină acest credit trebuie să îndeplinească următoarele condiții : vârsta minimă de 18 ani şi vârsta maximă de 65 de ani, nu trebuie să aibă restanțe sau întârzieri a plata sumelor datorate, contract de muncă pe perioadă nedeterminată, se încadrează în scoringul BT.

La ING Bank o persoană poate sa ia pe loc un credit de nevoi personale fără adeverință de venit dacă îndeplineşte condițiile de eligibilitate. Nu tot timpul creditul poate fi acordat în aceeaşi zi din motive indepedente a băncii. Comisionul pentru creditul de nevoi personale este 200 de lei pentru verificarea dosarului, 0,5% sau 1% pentru rambursare anticipată în funcție de perioada ramasă.

La ONEY se pot da credite pentru diferite cazuri. Persoana trebuie să aducă documente şi să îndeplinească anumite condiții pentru a putea beneficia de creditul de nevoi personale: verificarea veniturilor pe baza datelor de la ANAF, cartea de identitate. Categoriile de clienti care pot benefia de acest credit sunt : persoanele fizice care au cetatețenie română, salariații cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată şi pensionarii.

La BCR la creditul George se oferă un credit în valoare de 110.000 lei cu zero comisioane. Dobânda fixă este de 6,49% şi este un credit fără ipotecă pentru finanțarea planurilor persoanelor fuzice fără a fi nevoie de a justifica banii. Numai 1 coplătitor este acceptat sunt rate fixe pe toată durata creditului. Se poate face reducere la dobânda pe bază de asigurare ,salariu sau pensie la BCR.c

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei până la 15.000 lei în 48 de ore?

Aplică mai jos ⤵