De mult plănuiai cu prietenii tăi să faceți o excursie la munte, mai exact, o drumeție. Știm cu toții că drumețiile sunt impresionante. Te afli în mijlocul naturii, străbați păduri, te întâlnești cu tot felul de specii de animale ale pădurii, vezi râuri și pârâuri care mai de care, uneori chiar ajungi la cascade sau pesșteri de tot felul de dimensiuni. Drumețiile sunt superbe pentru acei oameni care iubesc natura dar care în același timp iubesc și sportul. De ce sportul? Pentru că, pentru o drumeție adevarată, trebuie să fii cât de cîât pregătit din punct de vedere fizic. Trebuie să reziști oboselii și foamei uneori, pentru că se întâmplă să nu apucați să mâncați la timp.

Acum că a venit primăvara, e sezonul perfect pentru o drumeție, așa că prietenii tăi te-au anunțat cam pe nepregătite ca veți merge într-o drumeție peste câteva zile. Pe de o parte, te bucuri pentru că așteptai de multă vreme să mai ieși din casă și să iei o gură de aer curat de la munte. Dar, pe de altă parte, ești puțin pe gânduri pentru că nu te afli într-o perioadă destul de productivă și nu dispui de banii necesari pentru această excursie. Chiar dacă nu ai acești bani, tu totuși îți dorești cu adevărat să pleci cu prietenii tăi în această drumeție.

De ce spun că ai nevoie de bani? Pentru că trebuie să îți plătești cazarea, mâncarea, și cel mai important aspect, trebuie să îți cumperi cele necesare pentru o drumeție, adică: ghiozdan, bocanci speciali pentru munte, haine termice care să îți asigure o temperatură a corpului stabilă, poate un ceas de mână, pentru că smartphone-ul nu este un instrument destul de sigur și poți rămâne fără baterie exact când te aștepți mai puțin. Mai poți avea nevoie de un termos sau de un filtru de apă, de un gps, de una sau mai multe lanterne, baterii, haine de schimb, îți mai poți lua niște ochelari de soare, un cort eventual, saci de dormit și o patură termică. Toate acestea costă bani. Dar cu toate acestea, nu vrei să pierzi excursia pentru că cine știe când vei mai avea parte de o astfel de drumeție cu prietenii tăi.

Care este soluția?

Pentru bagajul tău, chiar nu ai nevoie de foarte mulți bani, ci doar de puțină motivație. Probabil ca motivația o ai deja, dar unde sunt banii? Banii te așteaptă la o instituție nebancară pe care o poți alege tu singur accesând creditdoctor.ro. Acolo ai mai multe variante de astfel de instituții dar una perfectă pentru tine poate fi CreditFix care îți poate acorda un credit urgent, indiferent de vârsta pe care o ai. Această instituție îți poate oferi o sumă de până la 4000 de lei, însă, dacă iei un credit de 2000 de lei, beneficiezi de 0% dobândă, lucru care este fascinant în comparație cu băncile obișnuite care au dobânzi uriașe. Singurele condiții mai relevante sunt faptul că trebuie să deții un cont bancar, lucru ce cred că toată lumea îl are, trebuie sa ai un venit net de cel puțin 500 de lei lunar și să ai o adresa de e-mail și un număr de telefon. Aceste condiții cred că le poate îndeplini oricine.

Pun pariu că te vei distra de minune în drumeția ta și că vei aprecia din plin timpul petrecut cu prietenii tăi.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *