Moda se transformă, iar acest lucru bucură pe toată lumea, căci toți iubim diversitatea. Anul 2020 a fost un an de cotitură din toate punctele de vedere și putem spune cu certitudine că a adus schimbări în toate domeniile, nu numai în cel medical. Moda a fost și ea impactată, iar anii imediat următori sunt dovada acestui lucru. Nu este neapărat un lucru negativ, ci mai degrabă ne demonstrează cât de versatil poate deveni, la nevoie, acest domeniu.

Acest an ne propune ținute mai ușoare, mai fluide și mult mai confortabile. Poate pentru că în termen de un an, lumea s-a schimbat radical și a trebuit să ne adaptăm unor noi realități.

Pantalonii plisați

Deși și-au avut apogeul în anii 1930, pentru domni, pantalonii plisați fac o întoarcere triumfală pentru a deveni una dintre cele mai mari tendințe din lume. Și, dintr-un motiv întemeiat, pantalonii plisați întră în sfârșit în mod oficial în garderoba doamnelor.

În secolul XXI, pantalonii plisați se poartă răsuciți, cu adidași și o geantă de plajă, doar pentru a rupe eleganța evidentă a acestui element vestimentar. O altă opțiune ia în considerare pantalonii plisați cu o cămașă delicat legată în talie și sandale cu curele subțiri sau platforme, pentru a ne îmbunătăți ținuta.

 Pantalonii fluizi

Ultra-confortabili, ușori, practici și extrem de doriți, pantalonii fluizi au reapărut în tendințe în această vară și au făcut furori.

Se pot purta cu o bluza simplă, într-o singură culoare, având în vedere că pantalonii fluizi creează deja volum în partea de jos, iar ce e prea mult nu avantajează pe nimeni.

Colanții

Colanții au devenit un articol vestimentar de bază în garderoba oricărei femei, deoarece croiala lor se adaptează oricărui stil. Ne place să luăm în considerare colanții negri cu haine extrem de elegante pentru a contrasta cu aspectul lor sportiv: un sacou, o centură cu lanț, pantofi cu toc.

Blugii cu efect prespălat

Blugii prespălați au revenit în tendințe după o lungă perioada și se recomandă a fi purtați în combinăție cu un blazer decupat sau o bluză cu guler, apoi să-l asociem cu pantofi cu talpă plata cu șireturi sau cu pantofi cu toc. Dacă sunteți în căutare de pantofi, aruncați un ochi pe un cod reducere epantofi deoarece ve-ți găsi pe acest site peste 4.500 de modele de pantofi de damă.

Pantalonii de piele

Pantalonii de piele au ieșit din tendințe în anii 70 pentru a reveni în forță în acest an și se pot asorta cam oricărui tip de haine și oricărui stil. Cea mai bună opțiune ar fi totuși cea a pantalonilor din piele cu sandale cu vârf pătrat, o pălărie și o cămașă supradimensionată, cu nasturi.

Pantalonii tip baggy

Este vorba despre acei pantaloni largi cu talie joasă. Dovada vie că de la scena hip hop la podiumul de modă este doar un singur pas. Acest tip de pantaloni se combină perfect cu tocuri, o geantă de mână și o bluză fluidă pentru o versiune elegantă, apoi cu adidași, un rucsac mic și un top alb imaculat pentru un stil de adolescent.

Cele exemplificate mai sus ne demonstrează încă o dată caracterul ciclic al modei și al preferințelor publicului. Până la urmă, modă e făcută de oameni pentru oameni.

 

 

 

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *