Aniversare, logodnă, zi de naștere, Ziua Îndrăgostiților, Crăciun…ocaziile de a oferi un cadou nu lipsesc. Ocaziile de a ne exprima afecțiunea față de mama noastră, față de partenera de viață, soră sau fiică sunt numeroase.

Lanțul, o bijuterie pe placul oricărei femei

Lanțul rămâne o valoare sigură atunci când vine vorba de oferirea unei bijuterii unei doamne. Însă, trebuie să alegem lanțul care se potrivește cel mai bine morfologiei sale. Astfel, pentru o doamnă sau domnișoară mai slabă poți alege un lanț mai finuț în timp ce pentru o doamnă sau domnișoară mai plinuță lanțurile cu un pandantiv mai impozant va reuși să ascundă fosrte bine micile defecte. Un lanț cu un pandantiv mai lung este potrivit pentru un gât mai scurt în timp ce femeile cu gât mai lung au nevoie de un colier la baza gâtului.

În privința materialului, opțiunile sunt numeroase: aur galben strălucitor, aur alb, aur roz modern sau argint pentru un buget mai restrâns.

Cerceii, atemporali atunci când vine vorba de un cadou

O pereche de cercei vor fi pe placul oricărei doamne sau domnișoare, fie că este vorba de o femeie tânără sau una mai în vârstă. Cercei creole, clipsuri, cercei lungi, uneori ne este destul de greu să alegem din multitudinea de modele de cercei existente. Regula de aur: cerceii trebuie, în mod obligatoriu, să fie într-o formă diferită decât forma feței. Alege cercei lungi pentru o față rotundă și cercei rotunzi pentru o față mai ovală. Vârsta va determina în egală măsură perechea de cercei potrivită: unei mame îi putem oferi o pereche de cercei cu perle, de dimensiuni mai mici în timp ce pentru o prietenă putem alege o bijuterie mai fantezistă.

Brățară: o amintire pentru întreaga viață

Brățara este o bijuterie care se potrivește cu orice tip de personalitate și este potrivită oricărei ocazii pentru a fi oferită cadou. Femeile discrete și elegante pot opta pentru brățări subțiri și finuțe în timp ce cele mai îndrăznețe pot opta pentru o brățară mai lată sau chiar pentru mai multe brățări suprapuse menite să le scoată în evidență caracterul puternic.

Inelul: un simbol al afecțiunii

Atunci când oferi un inel unei femei acest lucru înseamnă că ții la ea. Trebuie să fii atent în privința dimensiunii alese: mai larg sau mai strâns, mai fin sau mai voluminos, gros sau mic, este cam dificil să alegi un inel fără ca persoana care îl primește să îl încerce.

Broșa: o notă elegantă și discretă

De pe vremea romanilor și grecilor, broșa a fost mereu un simbol al eleganței discrete. Broșa a revenit în forță în ultimii ani. Conferă o notă creativă oricărei ținute, atât vara cât și iarna. Broșa este drept urmare un cadou ideal pentru o mamă. Alege-o într-un design frumos și într-o culoare preferată a doamnei care o va primi. Pietrele nobile și metalele prețioase sunt la modă.

Dincolo de valoarea materială oferită de aceste bijuterii, se întâmplă adesea ca o bijuterie să exprime sentimente pe care cuvintele nu le pot traduce.

  1. Ce cadouri putem oferi la început de an școlar?

Începerea anului școlar este ocazia ideală de a oferi copiilor toate elementele necesare pentru a începe așa cum se cuvine noul an școlar. Alegerea cadoului ideal se va face în funcție de personalitatea sa, în funcție de pasiunile sale și în funcție de vârstă.

Cadouri personalizate

Printre cele mai populare cadouri de oferit pentru începerea anului școlar se numără cadourile personalizate și originale pentru școală sau pentru decorarea biroului. Poți, spre exemplu, să îi oferi un stilou gravat, o trusă colorată și brodată sau un ghiozdan cu super eroul său preferat. Ghiozdanul este produsul vedetă pentru începutul anului cșcolar. An de an, mii de rucsacuri și ghiozdane sunt vândute cu motive și personaje diferite. Un ghiozdan cu Harry Potter, cu Superman sau Spiderman pentru copii, un ghiozdan cu prințese sau cu Hello Kitty pentru fete, alte accesorii precum un suport pentru pixuri, un liniar, un covor sau un mouse…pentru copii, personalizarea este importantă, un element cheie deoarece îi permite să își deosebească lucrurile de cele ale colegilor.

Un lunch box

Un lunch box este extrem de practic, numai bun de pus în ghiozdan pentru gustarea de dimineață. Este extrem de practică datorită formei sale alungite și diferitelor compartimente oferite. Unele modele sunt vândute cu furculițe și cu lingurițe. Însă, nu sunt adaptate alimentelor lichide precum supele.

Caiete personalizate

Un alt element indispensabil pentru începerea anului școlar este caietul. Disponibil în diferite formate și mărimi, caietul se poate personaliza în funcție de gusturile fiecărui copil în parte cu imagini sau ilustrații sau se poate cumpăra un caiet sau mai multe cu eroul său favorit. Copiii adoră culorile, animalele, super-eroii, prințesele, unicornii, dinozaurii. Motivele lor preferate pot fi imprimate de birou sau pe obiectele școlare cele mai folosite.

Rucsac izoterm

Printre cele mai potrivite cadouri pe care i le poți oferi unui copil se numără rucsacul izoterm, este o idee excelentă de altfel. Învățătoarele sau dirigintele organizează ieșiri de o zi sau excursii destul de des ceea ce necesită pregătirea pentru pic-nic. Rucsacul izoterm reprezintă cadoul ideal pentru genul acesta de ieșiri deoarece permite menținerea sandwich-urilor și sticlelor cu apă la rece pe toată durata zilei. Alege un format adaptat spatelui copilului.

Farfurii și tacâmuri colorate și amuzante

Farfuriile și tacâmurile colorate sunt amuzante pentru copii și, fără îndoială, practice pentru părinți. Acestea corespund pasiunilor copiilor și îi vor motiva fără îndoială să mănânce tot din farfurie pentru a admira mai apoi ilustrațiile. Un cadou original și util deopotrivă pe care îl putem oferi și cu alte ocazii.

Tricouri sport

Cu ajutorul tricourilor sport se rezolvă problema orelor de educație fizică și sport sau de joacă. Alege-le din bumbac, cu un design rezistent. Copiii adoră tricourile cu mesaje, cu mesaje amuzante în special. Vestea bună este că aecste tricouri au și prețuri extrem de atractive, pliate pe orice buzunar sau buget. Colecția regăsită pe piață cuprinde variante haioase sau deosebit de dulci pentru fete, așa că nu te limita la unul singur, alege mai multe pentru ca micuțul să iasă în evidență printre colegii de clasă.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *