Grupul Mozipo oferă împrumuturi de consum utilizând tehnologii eficiente
În 2007, Moment Credit a fost fondat și dezvoltat în Lituania. Acolo a fost creat un sistem de management al afacerii, inclusiv un sistem de creditare unic. Apoi, în 2016, Mozipo Group și-a început activitatea în România și Danemarca sub numele Mozipo.

Toate procesele de afaceri au fost construite după modelul lituanian și adaptate pentru piețele locale. Sistemul unic de observare este adus la zi de fiecare dată când intră pe o piață nouă și analizează noi grupuri sociale. Pe baza informațiilor colectate, evaluarea automată a bonității este ajustată și sunt încorporate noi procese. În viitorul apropiat este planificată extinderea către încă 4 piețe.

Brandul Mozipo a fost creat pentru piețe noi și este deja implementat în România, Danemarca și Polonia. Clienții Mozipo pot încheia contractul de împrumut în cel mai convenabil mod creat special pentru ei.

Sistem de management al afacerii Mozipo complet automatizat

Aplicăm soluții automatizate în toate fluxurile de lucru majore. Sistemul complet automatizat de management al afacerii bazat pe date a fost creat în Lituania de către echipa IT Mozipo și adaptat pentru România și Danemarca permite companiei să optimizeze cheltuielile de gestionare a afacerii și facilitează adaptarea la orice alte piețe noi.

Acest system unic de notare se bazează pe cel puțîn 50 000 de puncte de date dinamice. A fost create o inteligență artificială bazată pe metode sociologice, matematice și alte metode științifice prin auto-studiu pentru a realiza modele teoretice, așa-numitele rețele neuronale, pentru a clasifică seturile de date și pentru a prezice rezultatul mai exact de fiecare dată.

Fiecare client obține un rezultat unic de notare care ne permite să oferim produs adaptat fiecărui client în funcție de profilul și nevoile sale personalizate.

Echipa de management a Grupului Mozipo are o experiență de peste 15 ani în domeniul serviciilor financiare.

Liderii departamentului dezvoltatorilor IT au și ei mai mult de 15 ani de experiență în domeniul serviciilor financiare. Aceștia sunt, de asemenea, creatorii sistemului de gestionare a afacerii, a cărui bază este sistemul de notare complet automatizat de auto-învățare care s-a dezvoltat din ideea afacerii noastre.

Mozipo Group funcționează de mai bine de un deceniu și și-a stabilit o reputație puternică de a fi fiabil, transparent și o instituție financiară nebancară responsabilă.

Compania se mândrește cu utilizarea tehnologiilor eficiente și are un sistem unic de evaluare a riscurilor, reducând numărul de împrumuturi neperformante emise. Ponderea împrumuturilor neperformante ale Mozipo România este, în mod istoric, sub 20%.

De la înființare, Mozipo a deservit peste 230 000 de clienți. Clientul tipic al Mozipo este un locuitor al orașului în vârstă de 36-45 de ani, cu un venit mediu lunar. Împrumuturile sunt utilizate în principal pentru acoperirea cheltuielilor zilnice și neașteptate. Compania a emis 660 000 de împrumuturi în valoare de peste 135 milioane EUR.

Grupul Mozipo a început să își desfășoare activitatea în România în aprilie 2015. Până în prezent au fost emise credite în valoare mai mare de 1 milion EUR.
Dați o “raită” pe site-ul Mozipo, verificați informațiile, secțiunea Mozipo păreri unde gășiți testimonial ale clienților și alegeți ce vi se potrivește!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *