Indiferent de planul tău de viață (o nuntă, o călătorie, o mașină nouă, serviciu etc.), a devenit obișnuit să o finanțezi printr-un credit de consum. Pe lângă ratele sale avantajoase, creditul de consum are avantajul de a putea fi contractat rapid și simplu. Deci, ce documente trebuie furnizate pentru a obține un credit de consum? Este posibil să contractați un împrumut fără dovadă de salariu? Sau când ești șomer? Vă spunem totul!

Ce este un credit fără garanție sau venituri?

Creditul de consum fără garanție, numit și „credit instant”, este credit de consum nealocat. Adică se acordă persoanei fără ca aceasta să fie nevoită să justifice utilizarea pe care o va face din fondurile împrumutate.

Deși este destul de posibil să obțineți credit instantaneu fără garanții, va trebui totuși să oferiți unele documente pe care îl solicită. Profil, venit, solvabilitate… Aceste elemente intră totuși în considerare la acordarea unui credit de nevoi personale. Creditorul trebuie să se asigure de capacitatea dumneavoastră de împrumut și rambursare.

Cel mai adesea, următoarele documente sunt solicitate de organizația creditoare:

o copie a actului de identitate;

ultimele adeverințe de salariu (dacă ești angajat);

ultima declarație fiscală (dacă sunteți PFA);

extrasul bancar;

dovada adresei.

Vrei să iei credit, dar nu știi o bancă care acordă cel mai ușor credite? Există aplicații online care pot compara diferitele condiții de creditare oferite de anumite instituții financiare.

Ce tipuri de împrumuturi pot fi obținute de la o bancă care acordă cel mai ușor credite?

În funcție de tipul de credit de consum contractat, uneori va fi posibil – și uneori deloc – să îl contractați fără documente justificative:

Credite pentru căsătorie, împrumut moto, împrumut auto, împrumut student: pentru acest împrumut alocat finanțării unei cheltuieli predefinite va fi necesară dovadă. Acesta ar putea fi, de exemplu, o comandă de achiziție pentru o mașînă nouă sau un deviz de lucru.

Împrumuturi de nevoi personale: acestea vor fi împrumuturi în numerar. Pentru acest tip de credit nu trebuie trimise documente justificative. Debitorul va fi singurul în măsură să ia decizii asupra destinației creditului.

Printre avantajele creditului fără garanție se numără:

Rapiditatea cu care primiți un răspuns: dacă aplicați pentru credit online fără garanție, veți putea obține un acord de principiu în 48 până la 72 de ore;

o dobândă (DAE) mai accesibilă decât media pieței de credit;

discreția sa: în cazul unui astfel de credit, nu trebuie să oferi un motiv pentru utilizarea fondurilor alocate și le poți dedica proiectelor dorite;

procese simple:  fără o dovadă a veniturilor de oferit, creditul va presupune un dosar mai puțin complex.

Cum să obțineți cea mai bună ofertă de la o bancă care acordă cel mai ușor credite?

Vezi exact de ce ai nevoie:

Cât vrei să împrumuți?

Pentru ce tip de proiect?

Care este perioada de rambursare dorită?

Care este capacitatea ta de rambursare?

Odată ce proiectul este clar definit, poți începe să cauți printre instituțiile de creditare, telefonic sau online (un comparator online de instituții de credit îți va ușura sarcina). Analizează mai multe oferte pentru a identifica o bancă care acordă cel mai ușor credite și, odată găsită, contacteaz-o fără întârziere!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *