Dacă te hotărăști să cumperi un parfum pentru tine, ar trebui să ții cont de câteva criterii. Există acum o selecție mare de parfumuri bărbați arăbești în magazinul online zafaran.ro. Parfumul ales, în timp, va începe să fie asociat cu tine. De aceea, trebuie să fie expresiv și individual. Așa că este mai bine să iei în serios alegerea parfumului. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-l găsești pe cel perfect.

Note de aromă

Dacă nu plănuiești să devii parfumier, există două lucruri pe care trebuie să le știi. În primul rând, parfumul are trei etape de dezvoltare: note inițiale, de mijloc și de bază. Cele inițiale se deschid primele și se evaporă rapid. Mediile sunt cel mai adesea florale. Datorită lor, notele extreme sunt combinate mai armonios. Notele de bază se simt mai puternice decât altele și durează mai mult să se evapore. Depinde de ele cât de persistent va fi silajul parfumului tău. În al doilea rând, sezonul afectează sunetul parfumului. Iarna, mirosul parfumului devine mai luminos și mai puternic.

Familii de parfumuri

Ar trebui să decizi din ce familie de parfumuri barbati arabesti îl vei alege pe al tău. Dacă dorești un anumit parfum pentru fiecare anotimp, atunci este mai bine să dai preferință parfumului oriental, deoarece este mai greu și lemnos în sezonul rece, iar floral, proaspăt și citrice în sezonul cald. De asemenea, poți folosi același parfum pe tot parcursul anului. Însă, trebuie să ştii pentru ce anotimp este mai potrivit, pentru a înţelege când ar trebui înlocuit parfumul cu unul mai potrivit. De exemplu, dacă porți un parfum puternic, alege ceva mai proaspăt și mai ușor pentru petrecerea ta la piscină. Nu trebuie să fie un parfum scump și exclusivist. Este important să se potrivească locului și evenimentului.

Principalele familii de parfumuri

Oriental (oriental dulce, floral, fresh, fructat). Unii se referă la ele ca fiind lemnoase și florale. Dar, practic, această familie include arome de chihlimbar, vanilie, mosc și diverse condimente. Poți alege unul dintre parfumurile de la zafaran.ro, precum Seufi, Oud Dinar, Midnight Oud, Primero Emper, Oud Al Shahamah și multe altele.

Lemnos. Lemnos nu înseamnă doar mirosurile copacilor, ci și tot ceea ce ține de pădure – paciuli, cedru, lemn de santal, mușchi, vetiver. În această categorie intră unul dintre parfumurile Arabia Man Emper, Cabana, Genesis Oud Malaki, Italiano Extreme, Delegate și multe altele.

Floral (floral. Acestea sunt mirosurile de trandafir, apă de trandafiri, crin, ylang-ylang și alte plante. Acestea pot fi Royal, Dar al Shabaab, Arăbesc Imperial, Zen, Fabrique etc.

Citrice. Sunt arome de neroli, portocale, grapefruit. Se aud în notele de deschidere și de mijloc. Iar bergamota este la bază. Poți alege de la Zafaran parfumuri bărbați arăbești precum Spy, Genesis Noir, Legend, Emper Epic Adventure etc.

Fructate. Acestea sunt aromele tuturor fructelor, cu excepția citricelor, de exemplu parfumurile bărbătești Arabia Man Emper, Tool Box Silver, Evolve pour Homme, Al Fares Românce și multe altele.

Deoarece acest parfum va fi asociat cu tine, ar trebui să se potrivească cu imaginea ta. Este important să nu fie prea dur. Și ai grijă la notele de mosc din parfum, dacă nu vrei să emani sexualitate la propriu la fiecare pas. Mai bine să alegi parfumuri bărbați arăbești cu arome lemnoase.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vrei până la 15.000 lei în 48 de ore?

Aplică mai jos ⤵