A avea ochi mari este un noroc pentru că aspectul tău devine atunci un atu dintre cele mai atrăgătoare. Dar, că toate caracteristicile fizice, ele nu atrag neapărat pe toată lumea, iar multe fete cu ochi mari își doresc să-i poată micșora la maximum. Dacă acesta este cazul tău, fii sigură că acum te învățăm cum să faci din ochii tăi mari un punct forțe cu produse calitative și un cod de reducere notino la pachet!

Fie că întrebi sexul frumos sau sexul masculin, răspunsul este același: mulți oameni spun că primul lucru pe care îl observă atunci când întâlnesc un bărbat sau o femeie sunt ochii lor. Nu există nimic că o privire frumoasă pentru a seduce, iar în acest joc, ochii mari sunt regii. Nu degeaba tehnicile în tendințe din lumea machiajului urmăresc să mărească privirea pentru a ne face ochii să pară mai mari decât sunt în realitate.

Niște ochi de pisică

Ochii de pisică sunt cu siguranță cel mai feminin și mai cochet mod de a folosi creionul de ochi și asta este grozav pentru că acest mod de a aplică machiaj pe ochi ajută la definirea lor mai bună. Datorită unei linii bine definite de creion de-a lungul marginilor genelor, ochiul este ușor modelat pentru a lua formă pe care dorim să i-o dăm. Obținerea ochiului de pisică perfect va face că ochii tăi mari să arate mai în formă de migdale și, prin urmare, să pară mai proporționali că dimensiune.

Concentrați-vă pe fardurile de pleoape întunecate

Dacă pentru a ne mari ochii este recomandat să folosim farduri de pleoape deschise, pentru a le face să pară mai mici, cel mai bine este să aplicăm farduri de pleoape închise (maro, gri și negru), și de preferat în nuanțe mate. Este paleta de umbre perfectă pentru a vă machia ochii mari. Ochii fumurii în tonuri maro te vor ajuta, la fel ca ochiul de pisică, să definești dimensiunea ochilor tăi.

Gene XXL

Genele nu sunt niciodată de neglijat atunci când vine vorba de aplicarea machiajului pe ochi, sunt chiar cel mai bun accesoriu pentru a spori orice tratament de înfrumusețare. De aceea, nu vă sugerăm niciodată să renunțați la rimel. Potrivit pentru toate tipurile de ochi, indiferent de dimensiunea, formă sau culoarea lor, rimelul este un aliat excelent pentru a-ți remodela ochii. Dacă ai ochii mari, nu trebuie să renunți să îți acoperi genele cu un strat de rimel, trebuie doar să îl folosești corect.

Dacă nu pui rimel pe genele inferioare, îți face ochiul să pară mai rotund și, prin urmare, îți face ochii să pară mai mari. De aceea ar trebui să aplici rimelul de jos și de sus în mișcări în zig-zag cu peria, astfel încât genele să fie pieptănate, ceea ce prelungește forma ochiului.

Evidențiază partea de jos a ochiului

Când vrem că ochii noștri să pară mai mari, trebuie doar să aplicăm o linie ușoară de creion (nude sau alb) de-a lungul genelor inferioare, astfel încât să lumineze ochii și să ne facă ochii să pară mai mari. Când avem ochii foarte mari, căutăm exact opusul și ne dorim că ochii noștri să fie bine marcați pentru a da iluzia că au o dimensiune redusă.

Cumpără ce-ți trebuie cu un cod reducere notino livrare gratuită și obține o privire numai bună de hipnotizat!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *