Există printre oameni o veche dilemă: avem sau nu nevoie de o husă pentru telefon? Ei bine, o companie care vinde carcase, cel mai probabil ar răspunde cu un DA răsunător. Totuși, ceea ce este surprinzător este că, un studiu recent a constatat că puțin peste 20% dintre utilizatorii de smartphone-uri nu sunt de acord cu aceasta. Preferă să-și asume riscul cu un dispozitiv pentru care au plătit sute – uneori chiar mii – de lei fară să-i asigure nicio protecție. Unii utilizatori de smartphone-uri care aleg să nu folosească o carcasă pot fi auziți spunând lucruri precum: Voi avea chestia asta doar pentru 2-3 ani, de ce să cheltuiesc bani pentru a-l proteja? Sau: ar trebui să încetăm să fim atât de atașați de telefoanele noastre mobile. Nu este o casă sau o mașină și nu trebuie să cheltuim bani în plus pentru a le proteja.

Totuși, în 2-3 ani, acel telefon ar putea fi scapăt de n ori în apă, pe asfalt, pe gresie iar asta înseamnă sute de lei investiți în reparații, schimbări de sticlă și multe altele. Sigur, nu trebuie să-ți tratezi smartphone-ul ca pe primul tău născut, dar ideal ar trebui să-l poți folosi… nu? Iată 4 motive pentru care ar trebui să ai o husă pentru telefonul tău:

1. Valoarea de revânzare

Vânzarea telefonului tău vechi pentru a compensa costul celui nou este o modalitate excelentă de a ajuta pe altcineva, în timp ce te ajuți pe tine. Cu cât este în mai bună formă starea dispozitivului tău, cu atât mai mulți bani vei putea obține pe el.

2. Protecție la impact

Cu toții am avut una dintre acele zile… știi despre ce vorbesc. Acele zile în care, indiferent ce faci, creierul tău se simte că în ceață și nimic nu pare să funcționeze așa cum vrei tu, inclusiv mâinile tale. Este nevoie doar de un episod de neîndemănare pentru ca smartphone-ul tău să zboare pe trotuar. Nu ar fi frumos dacă, atunci când te-ai duce să-l ridici, nu ar trebui să-ți ții respirația în speranța că ecranul tău nu a fost spulberat într-un milion de bucăți? Atât de multe carcase pentru telefon și folii de sticlă oferă protecție împotriva căderii dispozitivului tău, încât ar fi un mare păcat să nu le aplici. Te-ar scuti de atât de multe bătăi de cap.

3. Aspect plăcut

Cu toții am auzit utilizatorii de telefoane spunând că preferă să nu folosească o carcasă pentru că nu doresc să acopere aspectul dispozitivului lor. Dar cine spune că o husă pentru telefon trebuie să facă asta? Există carcase pentru telefon clar concepute pentru a oferi protecție maximă cu deranj minim. Unele dintre ele chiar îmbunătățesc aspectul și senzația telefonului dvs, cu margini netede din silicon și colțuri curbate.

4. Accesibilitate

Unele dintre cele mai bune huse de telefon de pe piață pot fi obținute la un preț convenabil de la Etuo. Acest lucru vă poate oferi o carcasă pentru întregul corp cu o protecție de ecran încorporată compatibilă cu ecranul, materiale TPU cu două straturi și huse exterioare din policarbonat. Cu alte cuvinte, chiar și cele mai scumpe protecții, nu v-ar costa mai mult de câteva cafele.

Cu toții suntem de acord că, telefoanele mobile din ziua de azi, nu sunt doar simple telefoane, iar etichetele de preț ne amintesc acest lucru. Așadar, de ce să nu cheltuiți puțin acum pentru a economisi mult mai mult, mai tărziu?

Pe Etuo, vei găsi cele mai bune protecții pentru telefonul tău care te vor scăpa de multe griji și cheltuieli neprevăzute.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *