Unele organizatii de creditare pot acorda finanțare fără a fi nevoie să îți justifici veniturile sau să furnizezi o adeverință de venit. Sumele pot ajunge la 6.000 de euro rambursabili până la 36 de luni. DAE începe de la 0%.

Credit fără adeverință de venit: este posibil? Până la ce sumă?

Multe scenarii determină multe gospodării să fie nevoite să contracteze un împrumut. Cu toate acestea, nu toate situațiile financiare sunt la fel și unele nu sunt propice acordării de credit. Trebuie să știi în acest caz că există credite fără adeverință de venit. Îți explicăm totul!

Ce tipuri de credite se pot obține fără adeverință de venit?

Există mai multe soluții pentru obținerea unui credit făra adeverință de venit. Reține că cel mai ușor împrumut de luat fără prezentarea unei adeverințe de salariu va fi creditul de nevoi personale.

Ce tipuri de împrumuturi poți obține?

Împrumutul sau creditul de nevoi personale.

Se spune că acest tip de împrumut este nerestricționat, adică suma de bani plătită nu corespunde unei cheltuieli foarte specifice, ci poate fi folosită pentru toate tipurile de proiecte.

Prin urmare, nu este obligatoriu să furnizezi dovada achiziției pentru a putea elibera fondurile.

Creditul revolving.

Revolving-ul este o rezervă de bani plasată în contul împrumutatului pe care acesta o poate folosi după nevoile sale și pe care o completează pe măsură ce face rambursări.

Este adesea asociat cu un card de credit care îți permite să retragi numerar de la un bancomat sau să plătești în magazin.

Atentie însă deoarece la acest împrumut fără adeverință de venit, ratele sunt variabile și nu se poate cunoaște din timp costul creditului.

Împrumutul sau contractul între persoanele fizice.

Dacă nu ai un cash flow stabil, să știi că una dintre soluțiile care îți pot sta la dispoziție este împrumutul între persoane fizice, cunoscut și sub denumirea de PAP sau P2P .

Funcționarea acestuia se bazează pe subscrierea unui împrumut de la o persoană fizică care se poate concretiza sub forma unei persoane de încredere precum un membru al familiei, un prieten sau chiar o terță persoană care va fi fost pusă în contact cu tine prin intermediul unei platforme de internet specializată în împrumuturi între persoane fizice.

Prin urmare, acest tip de împrumut nu include niciun intermediar și, prin urmare, nu face apel la o instituție bancară.

Ce sume pot să fie împrumutate printr-un credit fără adeverință de venit?

 

Pentru majoritatea creditelor, companiile de credit solicită informații despre:

-situația personală;

-situația financiară.

Prin urmare, societatea de credit solicită documente justificative precum ultimul aviz fiscal, dar și ultimele 3 adeverințe de venit.

Cu toate acestea, este posibil și să ți se acorde un împrumut fără a fi neapărat necesar să furnizezi o adeverință de venit!

Astfel, sub 3.000 EUR, se poate considera că nu se prezintă dovada salariului. Cu toate acestea, multe unități continuă să le solicite.

Pe de altă parte, dincolo de 3.000 de euro, nu sunt prea multe speranțe că ți se va acorda un împrumut fără adeverință.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *