bani imprumut online

Vrei să iei un credit de nevoi personale anul acesta? Cu siguranță va fi necesară analizarea cu atentie a ofertelor existente pe piata. Obținerea celei mai mici dobanzi posibile vă va permite să reduceți costul total al dobânzii plătite băncii. Deci, cum obțineți cea mai mică dobândă  credit nevoi personale?

Aveți grijă de istoricul de credit pentru a obține cea mai mică dobândă  credit nevoi personale

Dacă intenționați să luati un credit, încercați pe cât posibil să evitați descoperirile de cont bancare în lunile premergătoare cererii dvs. de credit. Banca se va uita la obiceiurile dvs. financiare și vă va examina toate cheltuielile. Conturile bine intreținute vă vor permite să obțineți un credit și o dobândă mai bună.

Economisiți în fiecare lună

Pentru a obține o ipotecă și o rată avantajoase, faceți economii pentru a plăti costurile auxiliare:

taxe notariale,
impozit,
Taxe bancare,
cauţiune,
si comisioane de agentie imobiliara.

Aceasta economisire nu este obligatorie, dar este o garantie in plus pentru banca ca sunteti o persoana care stie sa-si gestioneze finantele.

Acordul de principiu: ce este?

Vă rugăm să rețineți că acordul, în principiu, nu obligă banca să vă finanțeze, acesta este furnizat doar cu titlu informativ. Aceasta nu este oferta de credit contractual! Dar acest pas îți va permite să cunoști condițiile de preț ale băncii și să vezi dacă nu poti obtine cea mai mică dobândă  credit nevoi personale în altă parte…

Apeleaza la o comparatie intre institutiile financiare pentru a obține cea mai bună dobanda

Pentru a vedea dacă dobanzile pentru credit sunt mai mici în altă parte, faceți o comparatie între diversele institutii de creditare. În funcție de profiluri, institutiile online pot fi și ele foarte competitive. Puteți pune singur băncile în comparatie sau puteți apela la profesioniști în credit: brokeri imobiliari.

Brokerul financiar este un intermediar între dumneavoastră și bănci. Vă ajuta să nu mai pierdeti vremea timp atunci când vreti un credit.

Misiunea lui? Va ajută să găsiti cea mai mică dobândă la credit de nevoi personale si cele mai bune condiții! El negociază cea mai bună dobanda cu partenerii săi bancari. Brokerii oferă suport online sau într-o agenție. Pot fi percepute comisioane de intermediere, dar economiile din costul total al ipotecii le compensează adesea.

Comparați ceea ce este bun pentru creditul dvs.

Atunci când alegeți între o institutie financiara A sau B, va trebui să vă uitați la DAE (dobanda anuală efectiva).

Această dobandă include toate costurile legate de credit:

comisioanele
asigurare de credit
taxe bancare

Prin urmare, va trebui să comparați ceea ce este comparabil pentru a obține cea mai bună rată pentru achiziția dvs. imobiliară. Acordând o mare atenție asigurării debitorului, care poate umfla costul total al împrumutului.

Ce faceti după ce ați primit oferta de credit?

Odată primită oferta de credit, cu o dobanda avantajoasă, tot ce trebuie să faci este să citești în liniște acest document înainte de a-l semna. Aveți la dispoziție 10 zile de la primirea ofertei de împrumut pentru a vă decide. Și dacă aveți două propuneri, comparați condițiile în funcție de costul dobanzii și condițiile asigurării debitorului.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *