Ochii migdalați oferă un aspect foarte senzual și înmoaie trăsăturile feței. Pentru a-i evidenția, te poți juca cu câteva tehnici de machiaj. Atenție însă, machiajul ochilor migdale trebuie să respecte anumite reguli. Nu veți machia în același mod ochii rotunzi și ochii migdalați.

Cum știți că aveți ochi migdalați?

Ochii migdalați sunt, după cum sugerează și numele, în formă de migdale. Prin urmare, sunt ovali și relativ alungiți. În plus, sunt simetrici, cu colțuri interioare și exterioare la fel de ascuțite. Prin urmare, oferă un efect de lifting pentru ochi și, prin urmare, tind să întinerească.

Pentru a afla dacă ai ochi migdalați:

Observă pliul pleoapei: ar trebui să fie vizibil. Altfel ai ochii înclinați

Nu poți vedea albul ochilor: este ascuns de pleoapă inferioară și de pleoapă superioară

Colțul exterior al ochiului ar trebui să fie deasupra a ceea ce se numește carunculă lacrimală. Această este partea roz care se află în colțul interior al ochiului

Ochii migdale sunt cea mai populară formă de ochi și cea care oferă cea mai mare libertate când vine vorba de machiaj.

Ce culori ți se potrivesc

Pentru a machia ochii în formă de migdale, sunt recomandate tonurile calde și pronunțate pentru a capta lumina și a vă lumina ochii. Aceste tonuri vor fi, de asemenea, foarte utile pentru a aduce puțină reflexie în ochi. Dacă îți plac nuanțele mai festive, poți să îți faci machiajul ochilor migdale cu tonuri aurii. Pentru un look de zi, poți alege dintre nuanțe de gri, kaki, ocru sau chiar piersic:

Dacă ai ochii albaștri, alege un machiaj gri cărbune și/sau portocaliu

Dacă ai ochii căprui, un machiaj kaki îți va sublinia ochii migdalați. Cu toate acestea, ochii căprui își permit aproape orice.

Dacă ai ochi verzi, cel mai bine este să combini nuanțe de gri, ocru și violet precum liliac și mov.

Paleta de culori disponibilă pe site cu un cod de reducere notino este suficient de largă pentru a vă permite să variați aspectul și a vă satisface toate dorințele.

Cum să vă machiați ochii migdalați?

Spre deosebire de alte forme, aplicarea machiajului pentru ochii migdalați este relativ simplă. Pentru a contrabalansa alungirea ochiului, important este să favorizezi look-urile care vor mari privirea și îi vor da profunzime jucându-se cu umbrele și culorile machiajului.

De asemenea, amintește-ți să ai grijă de tenul tău și mai ales de cearcănele tale pentru a-ți ridică ochii cât mai mult posibil.

Ochii migdalați își permit orice: umbre fumurii, nud… Totul constă în aplicarea corectă a fardurilor de pleoape și alegerea culorilor pentru a juca pe profunzimea privirii.

Luminează-ți ochii

Dacă vrei un rezultat curat, de lungă durată, pregătește-ți pleoapele pentru machiaj. Pentru a face acest lucru, aplică un fard de pleoape sau fondul de ten obișnuit pentru a-ți unifică pielea, a ascunde micile imperfecțiuni și a face fardurile de pleoape să adere mai ușor.

Ochii în formă de migdale au tendința de a avea pleoape lipsite de relief și astfel fac că privirea să piardă din profunzime. Acestea din urmă merită așadar o atenție specială. Pentru a deschide și a adânci ochii, poți începe machiajul tău frumos de fard de pleoape în formă de migdale, aplicând fard de pleoape bej pe toată pleoapă.

Cu o reducere notino, îți poți asigura produsele de machiaj necesare, dar și un look grozav, scoțând în evidență toate atuurile tale!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *