Mai sunt câteva zile până la ziua sa de naștere și tu încă nu ai un cadou pentru ea? Ești salvat, deoarece ți-am pregătit o listă de cadouri universale care vor plăcea oricui. Ești presat de timp și acest lucru te cam agită deoarece vrei să fie un cadou special pentru o persoană la fel de specială. E timpul să te calmezi, să iei o gură de aer și să dai un ochi peste lista de idei de cadou pentru iubită de mai jos.

O oglindă „Hollywood Star” o va face pe iubita ta să se simtă ca o adevărată vedetă. Pe lângă faptul că acest tip de oglindă atinge calitatea profesională a saloanelor, iubita ta va profita de luminile acestei oglinzi și va putea beneficia de o rutină cosmetică de înfrumusețare perfectă indiferent de momentul zile când o face. Totodată, atât pentru femei cât și pentru bărbați, oglinzile sunt indispensabile și un important obiect de decor.

Un set de caligrafie o să constituie un cadou perfect pentru o iubită căruia îi plac lucrurile vintage sau căruia îi face plăcere să scrie. Acest set poate să conțină pana de scris naturală, cinci versiuni de penițe metalice de diferite dimensiuni, o călimară cu cerneală, opțional o pecete și o lumânare de ceară pentru o notă extravagantă.

Setul de cinci cuțite de ceramică este o idee de cadou pentru iubită bucătăreasă. Setul de cuțite aduc o notă vie în bucutărie datorită culorilor în care se prezintă, culorile curcubeului. Acest set conține cuțitele esențiale bucătăriei, acestea având lame din oțel inoxidabil cu acoperire ceramică și mânere ergonomice din polipropilenă. Sunt rezistente și durabile, astfel fiind cadoul perfect pentru o iubită care-și petrece mult timp în bucătărie.

Te-ai gândit la un aparat de făcut popcorn? Dacă iubita ta mereu pregătește câte un bol de popcorn când vrea să vă uitați la un film, surpride-o cu o mașină special pentru așa ceva care are forma celebrelor mașini de popcorn pe care le vede și în filme. Pe lângă faptul că este ideală pentru petreceri și sărbători, aceasta face și un popcorn delicios și sănătos deoarece rulează pe aer și nu are nevoie de ulei. Datorită aspectului său vintage, va constitui și o piesă de decor care completează perfect orice bucătărie.

Pentru a-i da un plus de creativitate camerei sale, îi poți cumpăra un nor luminos RGB care este un candelabru modern cu un design impresionant, realiazat din materiale cum ar fi bumbacul de calitate superioară. Este ușor de întreținut deoarece exteriorul poate fi șters cu o lavetă moale și poate oferi și un spectacol de lumini datorită becurilor LED RBG și telecomandei. Ai posibilitatea de a alege între dimensiunile de 50cm sau 30cm.

Indiferent ce decizi într-un final să alegi din seria de idei de cadou pentru iubită, asigură-te că adaugi și o mică floare la cadoul tău deoarece asta constituie cireașa de pe tort. Cu siguranță se va bucura de cadoul pe care i l-ai făcut, atât timp cât ești acolo pentru ea.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *