În viitorul apropiat o să fie aniversarea iubitei tale și încă nu te-ai gândit la un cadou? Aici găsești un top pentru cele mai inspirate idei cadou iubită.

  1. Iubita ta apreciază atunci când aveți obiecte care se asortează sau care se potrivesc? Dacă da, poți opta pentru bijuteriile personalizate fie cu numele vostru, fie cu data aniversării voastre sau chiar cu alinturile pe care le aveți unul pentru celălalt.
  2. Dacă este o persoană care are o bibliotecă vastă și cititul este o plăcere pentru ea, poți să îi cumperi o carte. Poate ai auzit-o vorbind de un anumit tilu sau autor, în această situație ar trebui să mergi pe una din variantele acestea, iar în caz contrat, interesează-te de genul pe care îl citește și informează-te ce carte ar putea să îi placă după acest criteriu
  3. Ai o iubită care este preocupată de organizare sau căruia pur și simplu îi place să-și noteze anumite lucruri? Poți să achiziționezi o agendă structurată cu „weekly planner”, „to do list” etc. Dar să fii atent la copertă, asigură-te că e una pe gustul ei.
  4. Un aparat de fotografiat Polaroid ar fi cadoul perfect pentru o persoană care iubește să facă fotografii într-un stil unic. În acest mod, va putea să aibă cadrele surprinse imprimate în doar câteva secunde.
  5. Pentru persoanele pasionate de astrologie, există posibilitatea de a realiza o hartă stelară personalizată cu imaginea cerului din ziua în care s-a născut sau poate chiar cu ziua în care v-ați întâlnit pentru prima oara.
  6. Îi plac florile însă un buchet obișnuit s-ar ofili mult prea repede? În acest caz, beneficiezi de două opțiuni: trandafirii criogenați în cupole de sticlă sau buchetele de trandafiri de săpun, putând fi achiziționate în culoarea preferată a iubitei tale. Ambele variante arată la fel de bine și cu siguranță va fi la fel de mulțumită pentru oricare dintre ele.
  7. Pentru o persoană dedicată îngrijirii faciale, un set care aparține acestui subiect îi va face pe plac. Orientează-te după firma pe care o folosește cel mai mult sau pe care și-o dorește de ceva vreme și pune la un loc produse cum ar fi cleanser-ul, crema hidratantă, serul etc. Va fi nerăbdătoare să încerce noile produse din colecția sa.
  8. Dacă până acum i-ai oferit bijuterii de ziua ei, anul acesta cumpără-i ceva în care să le depoziteze. O cutie de bijuterii este cea mai simplă alegere însă cea mai utilizată variantă din seria idei cadou iubită. Cu un astfel de dar nu ai cum să dai greș.
  9. În cazul în care iubita ta este adepta lucrurilor handmade, pune-ți mintea la contribuție și creează un pachet de cartonașe cu motivele pentru care o iubești. O vei face să zâmbească încă de la primul cartonaș.

Dacă nu ți se pare de folos sau că nu i se potrivește nicio idee menționată mai sus în topul idei cadou iubită, poți să mergi pe conceptul de voucher de o anumită sumă, fie la un magazin de haine, fie la un salon de unghi/păr și poți să fii sigur că va fi mulțumită în totalitate.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *